Extraatjes

Kunnen zoeken in de metabase is handig bij het plannen van een cachedag. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer handigheidjes waar veel cachers plezier van kunnen hebben. Hier hebben ze hun eigen plek.

Banners


Als je in jouw MetaCaching profiel de namen hebt opgegeven die je gebruikt bij GC, QC en/of TC, dan kun je een MetaCaching (MC) banner maken. Er zijn verschillende soorten banners, bijvoorbeeld een banner met jouw aantal gevonden caches bij GC, QC en/of TC. Cache-eigenaren kunnen een banner maken met de MC Waardering voor hun caches.

Plaats een 'statement banner' in je handtekening op fora om duidelijk te maken dat je het kokerstrooigoed zat bent.

Coördinaten Checker


De oplossing van een puzzelcache ligt niet altijd voor de hand. En een ongeluk zit in een klein hoekje ... Je zult de eerste niet zijn die lang aan het zoeken geweest is op de verkeerde plaats. Heb je een puzzel opgelost en wil je weten of je coördinaten kloppen, dan kun je hier je uitkomst checken. De eigenaar moet de eindcoördinaten wel bij de metasite hebben aangemeld. Is dat (nog) niet gebeurd, dan zul je voor controle gewoon een ouderwets mailtje naar de eigenaar moeten sturen.

Ben je ook eigenaar van een Unknown (Mysterie) cache en wil jij het ook mogelijk maken dat bezoekers het coordinaat van de cache kunnen controleren? Registreer  dan jouw cache hier . Ga naar onderhoud  als je al caches geregistreerd hebt.

Actieve bezoekers Niet ingelogd, Log in