Zoek

Zelfs de meest fanatieke cacher heeft nog niet alle geocaches in de Benelux bezocht. Heb je zin in een uitgebreid dagje cachen dan moet je soms flink wat beschrijvingen doorspitten voordat je hebt wat je leuk lijkt. Nog lastiger wordt het wanneer je caches uit verschillende databases wilt bezoeken. En dat terwijl ze soms zo mooi te combineren zijn.

... en vind!

Op www.MetaCaching.nl kun je kiezen uit álle caches van GC, QC en TC die in de Benelux zijn geplaatst. Bedenk zelf hoe je wilt zoeken: op naam, op afstand, op type cache, op ...

Zoek op attributen
Dé manier om te zoeken wanneer je bijvoorbeeld al weet in welke omgeving je wilt gaan cachen. Je kunt de resultaten op allerlei manieren verfijnen. Als het hier niet lukt om precies díe caches eruit te plukken die je voor ogen had, lukt het nergens. Een tabel met caches of een overzichtskaart helpt je op pad.

Zoek op tekst
Dé methode als je bijvoorbeeld een cache van een bepaalde eigenaar zoekt, of als je je wilt laten verrassen door caches met 'bos' in de titel of omschrijving. De resultaten uit de metabase krijg je in een tabel.

Caches selecteren op basis van zoekwoorden


 
Zoek een geocache met de tekst

   in:  
  
 
gepubliceerd bij
     
Actieve bezoekers Niet ingelogd, Log in